Voorbereidingen

Nog 10 dagen en dan vertrekken we op onze grote reis. Naast de gewone december drukte van Sinterklaas, verjaardagen, borrels en diners worden de tassen gepakt, de post doorgestuurd en de laatste spulletjes gekocht. Max is al druk bezig om te bepalen welke auto en knuffel er mee mogen en Tijn probeert zijn kids fototoestel uit en imiteert regelmatig een springende kangaroo.

Nog even de laatste dingen op het werk afronden en overdragen, afscheid nemen van lieve vrienden en familie en dan gaan we. Een droom die uitkomt om er eens echt voor lange tijd tussen uit te zijn, om nieuwe landen te ontdekken en mensen te ontmoeten, avonturen te beleven maar vooral tijd voor elkaar te hebben en te genieten zonder de file en crechetijden-stress. Een heerlijk vooruitzicht na een hectisch en bewogen jaar !


5 Responses to “Voorbereidingen”

 1. Hey Kim, Dank voor je berichtje. Ik ben al bijna op de helft! Het gaat zo hard. Succes met de laatste voorbereidingen en dan alleen nog maar genieten! Maak er een mooie tijd van met elkaar en ik zal de website goed in de gaten houden.
  Liefs Floor

 2. Lieve Kim, JW en kids,
  Wat een heerlijk vooruitzicht! Het klinkt fantastisch en ongelofelijk dat het morgen al zover is. Ik zal zeker jullie site met regelmaat bezoeken. Van reisverhalen van anderen is het genieten (en krijg je zelf ook altijd zin om te gaan…). Goede feestdagen en een fantastische periode gewenst.
  Liefs,
  Sigrid

 3. Lieve Kim, JW, Maxime & Tijn,

  een geweldige reis toegewenst. Jullie zullen nu wel in het vliegtuig zitten. Het minst leuke onderdeel van de reis denk ik. Even doorbijten; hopelijk een paar uutjes slaap en op naar een geweldige rondreis. Fijne feestdagen. Ik houd jullie site in de gaten!
  Liefs Suus (ook groetjes van Martin natuurlijk)

 4. Lieve Kim, Jan Willem en kids,
  Wat een heerlijk vooruitzicht. Geniet van de reis en de komende feestdagen. Zal jullie site zeker af en toe bekijken om te kijken hoe het jullie vergaat. Dacht eigenlijk dat jullie al een weekje weg waren. Heb je nog wel een gezellige verjaardag gehad?
  Groetjes,
  Els

 5. Hoi Kim, JW en kinders!

  Ik hoop dat de vlucht naar Shanghai goed is verlopen?!
  Ben erg benieuwd hoe het daar is in Shanghai! Hopelijk dus snel een eerste berichtje van jullie uit den buitenland!
  Geniet ervan met z’n viertjes en alvast een hele bijzondere kerst toegewenst.

  Liefs,

  Nikki

Reageren: