Sydney met Kerstmis

no images were found

Na aankomst gaan we naar Circular Quay, waar we prachtig uitzicht hebben op het Opera house en de Harbour bridge. Na een drankje op het terras bestaat ons kerstavond diner uit feestpannekoeken bij Pankcakes on the Rocks.
Op eerste kerstdag bezoeken we Sydney Aquarium. Eindelijk ziet Tijn haaien, waar hij het al maanden over heeft. Ze zijn erg indrukwekkend vanuit de tunnel onder het water. Je kunt ze bijna aanraken. De enorme manta’s en dugongs (never ever heared of..) zijn erg bijzonder, maar de topper wat betreft de mannen is Nemo, die lekker rondzwemt in het “great barrier reef”. Om de dierentuin compleet te maken bezoeken we ook het naastgelegen Wildlife World. Best oke, als je bedenkt dat verder alles dicht is in  Sydney (iedereen zit natuurlijk thuis met familie aan de kerstkangaroo).

Het zonnetje gaat schijnen en we genieten van een chardonnay-tje op het terras. Echt vakantie. Aan de haven zit het hoofdkantoor van de Rabobank. Niet verkeerd zo vlakbij al die restaurantjes en barretjes.

no images were found

De Sydney Tower is dicht met kerst, maar JW heeft van te voren een kerstdiner gereserveerd in het Sydney Tower restaurant, compleet met Kerstman. Lekker eten met uitzicht op Sydney, niet verkeerd als kerstdiner!


Reageren: