Dit is Rasta Ralph

zaterdag 19 juli 2003 van Auteur
Reacties »

en welkom bij ons Reisverhaal van Jamaica!


Couples Negril

zondag 20 juli 2003 van Auteur
Reacties »

Wij hebben onze Honeymoon gevierd op een all-inclusive resort in het westen van Jamaica. Even lekker verwend worden met zon, onbeperkt duiken en natuurlijk de cocktails in de bar in het zwembad en met bediening op het strand.

Het resort was van de keten Couples. Couples Negril Jamaica is het perfecte honeymoon vakantie-oord. En nee we hebben geen aandelen….. Zelfs de laatste jaren (2010 en verder) heeft het resort nog verscheidene awards gewonnen.

Uiteraard waren wij in de zevende hemel van ons trouwen, maar de mensen hier zijn altijd super vriendelijk;van vroeg tot laat. Voor een All-inclusive resort schijnt dat toch meer een uitzondering te zijn.

Een van de mooiste hoogtepunten was toch wel het zien van dolfijnen bij het duiken. Waanzinnig! Daarnaast was voor ons de All-Inclusive iets nieuws en daarom ook een van de meest besproken: het uitproberen van de dranklijst te beginnen met de A van Amaretto en eindigend met W van Wodka!

Als je echt lui wilde zijn dan kon je op het strand de vlag hijsen zodat de ober langs kwam om de order op te nemen. Dit vonden we eigenlijk een beetje te genant voor woorden maar het is met al die Amerikanen in Jamaica toch iets normaals… en wij zijn echte Nederlanders dus….

In het dorpje Negril is voor de rest niet zo veel te zien. Het bestaat uit een zeer mooi lang strand met alleen maar resorts. Er zijn wel touroperators die je een stuk verder het land in laten rijden.Jamaica